Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: Spacáky

Spacáky 5 mesiacmi 20 hodinami pred #3036

• Smithi
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Admin
  • Zálesák, Rybár, Hubár
  • Dostali ste poďakovanie 31
Aký používate spacák ?

Ja som dostal od priateľky skvelý darček do prírody kvalitný spacák českej značky Pinguin model Topas comfort muži -7C extrém -25C. Bude super na jarné, letné a jesenné pobyty v prírode a na rybách :-)

Kde sa dá kúpiť:
www.gamisport.sk/spacie-vaky/spacaky-tro...55ad9&a_bid=2be6c195

Kto raz položil srdce na oltár prírody, stáva sa navždy túlavým psom...
Príroda nikdy nezradí srdce, ktoré ju miluje...
Hľadáš eshop s outdoor vybavením? Veľa toho nájdeš na www.gamisport.sk/?a_aid=51f8dba855ad9&a_bid=2be6c195
Posledná úprava: 5 mesiacmi 20 hodinami pred od Smithi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Spacáky 4 mesiacmi 3 týždnami pred #3037

• Lesan
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Dostali ste poďakovanie 11
Super darček, ja používam od Mckinley Laguna . limit komfort +3°C a extrém -9°C. Je to taký na jar/jeseň resp. v lete na hory, na to používam ešte obal z vojenského spacieho vaku čsľa do ktoreho ho davam aj s karimatkou aby to držalo pokope,hlavne kvôli ochrane pred špinou a čiastočne aj vodou ale tiež to zvyšuje teplotný komfort. a pokiaľ rátam že bude chladnejšie tak ešte beriem fleecovu deku. V zime som ešte nespal v lese, ale ak by som išiel tak by som bral ešte jeden tenky spacak do toho. musím otestovaž

ináč mam otázku, ake oblečenie zvoliť do spacáku? Ja osobne preferujem čim ľahšie oblečený, vraj oblečenie zabraňuje vyhriatiu spacáku. A tak aj rozmýšľam že ked beriem deku do spacaku tak či nie je vhodnejšie dať deku cez spacak zvonku.
„Příjmi vlka za svého druha, neboť on zná tajemství lesa."
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Smithi

Spacáky 4 mesiacmi 3 týždnami pred #3040

• Smithi
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Admin
  • Zálesák, Rybár, Hubár
  • Dostali ste poďakovanie 31
Lesan napísal:
Super darček, ja používam od Mckinley Laguna . limit komfort +3°C a extrém -9°C. Je to taký na jar/jeseň resp. v lete na hory, na to používam ešte obal z vojenského spacieho vaku čsľa do ktoreho ho davam aj s karimatkou aby to držalo pokope,hlavne kvôli ochrane pred špinou a čiastočne aj vodou ale tiež to zvyšuje teplotný komfort. a pokiaľ rátam že bude chladnejšie tak ešte beriem fleecovu deku. V zime som ešte nespal v lese, ale ak by som išiel tak by som bral ešte jeden tenky spacak do toho. musím otestovaž

ináč mam otázku, ake oblečenie zvoliť do spacáku? Ja osobne preferujem čim ľahšie oblečený, vraj oblečenie zabraňuje vyhriatiu spacáku. A tak aj rozmýšľam že ked beriem deku do spacaku tak či nie je vhodnejšie dať deku cez spacak zvonku.

Tak tak tiež som počul tak že do spacáku sa netreba veľa obliecť lebo nebude hriať. Budem tento nový testovať len v trenkách a uvidím či je to pravda Zatiaľ som mal len taký veľký vojenský a tam som spal vždy oblečený. Pod spacák hlavne karimatku alebo deku aby nešla zima od zeme.
Kto raz položil srdce na oltár prírody, stáva sa navždy túlavým psom...
Príroda nikdy nezradí srdce, ktoré ju miluje...
Hľadáš eshop s outdoor vybavením? Veľa toho nájdeš na www.gamisport.sk/?a_aid=51f8dba855ad9&a_bid=2be6c195

Spacáky 4 mesiacmi 2 týždnami pred #3061

• danco
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
ja použivam spacak High Peak Easy Travel je od 9 az do -8 stupnov ale je mali a skladni 35x16cm tak niak a važi 820g. jefak super čo sa tika nosenia na leto a jar bohate stači.
Posledná úprava: 4 mesiacmi 2 týždnami pred od danco.
Čas vytvorenia stránky: 0.284 sekúnd