Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Stany do prírody

Stany do prírody 15 okt 2019 08:56 #5198

zopar kempovacich a nekempovacich foto.. tak ja v lete sa odpeciem na motorke a zakempim v inych statoch no v chladnejsich dnoch by som obcas vybehol zakempit na SK preto ak by niekto mal chut moze sa pridat
Prílohy:

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Posledná úprava: od lslavo.

Stany do prírody 15 okt 2019 08:54 #5197

Pekná motorka V zime nechodím ale jar, jeseň občas áno Máme spacáky od Pinguin do mínusových teplôt ale ešte sme ich po pravde nevyskúšali

Stany do prírody 15 okt 2019 08:46 #5196

zopar mojich foto z kempenia... je tu niekto kto chodieva kempit v zime alebo jar/jesen ked je chladnejsie?
Prílohy:

Posledná úprava: od Smithi.

Stany do prírody 11 jan 2016 18:43 #3042

Áno máš pravdu že v stane to nie je také ako pod holím nebom alebo celtou kedy je ten kontakt s prírodou ešte podstatne krajší

Keď schodím na noc na ryby tak tiež pospávam len na stoličke pri udiciach pozerám hviezdy a je to paráda raz okolo mňa chodila líška ktorá sa vôbec nebála najskôr ma trocha vystrašila že čo to okolo behá no a potom som ju pozoroval bola na nočnom love

Tento rok chceme s priateľkou vyskúšať spať iba pod natiahnutým pončom máme už každý svoje aj nové spacáčiky takže sa tešíme na leto

Stany do prírody 11 jan 2016 18:32 #3039

Osobne nie som zastanca stanov, príde mi to ako také odizolovanie od prírody. Ja používam rakúsku celtu 6uholníkovú, resp. po novom ich používam dve spojené gombíkmi a tak vytvaraju klasické A-čko, celé to napínam lanom. Výhoda je v tom že to môžem dvíhať do ľubovoľnej výšky a tak sledovať v leže aj okolie, a v prípade nepriaznivého počasia to možem cele dať až na zem a uzavrieť gombíkmi ako stan.

Prílohy:

Stany do prírody 07 dec 2015 19:37 #3026

Ahoj aké značky stanov používate? Môžete hodiť aj foto

Pekný výber stanov nájdete aj tu: www.gamisport.sk/stany/?a_aid=51f8dba855ad9&a_bid=2be6c195

Prílohy:

• Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.835 sekúnd
Funguje na Kunena fórum