skvelydarcek.sk

Podmienky a pravidlá používania od 25.5.2018:

1.) Prevádzkovateľom internetovej stránky, ktorá beží na internetovej doméne www.zalesactvo.eu je Lukáš Blaho – Zalesactvo, Lavičková 2372/8, Trenčín, 91108, IČO: 46989528, DIČ: 1080682922. (ďalej len "Prevádzkovateľ").

 

2.) Podmienkou využívania časti služieb na stránke Zalesactvo.eu je registrácia. Registrácia a používateľské využívanie služieb stránky Zalesactvo.eu sú BEZPLATNÉ. Po vykonaní registrácie, ktorá si vyžaduje vlastníctvo funkčnej e-mailovej schránky, zadanie mena, zadanie použivateľského mena (nicku) a hesla sa návštevník stáva registrovaným používateľom (ďalej len "Používateľ").

 

3.) Údaje o Používateľovi (e-mail, meno, nick) použije Prevádzkovateľ výlučne v medziach a v súlade s ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov (ďalej len „Zákon“) a týchto podmienok. Používateľ súhlasí so spracúvaním poskytnutých osobných údajov za účelom vytvorenia užívateľského konta na stránkach Zalesactvo.eu. Používateľ môže kedykoľvek v budúcnosti vymazať svoje údaje a používateľské konto, prípadne požiadať o jeho zmazanie emailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

4.) Osobné údaje budú spracované po dobu trvania záujmu Používateľa o využívanie služieb spojených s užívateľským účtom. Používateľ má predovšetkým právo požadovať od Prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom, ich opravu alebo vymazanie, prípadne obmedzenie spracovania, právo namietať proti spracovaniu, ako aj právo podať sťažnosť k Úradu na ochranu osobných údajov, ak Prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní osobných údajov v rozpore s Nariadením alebo Zákonom. Služby spojené s užívateľským účtom nie sú primárne určené pre návštevníkov mladších ako 16 rokov.

 

5.) Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje Používateľa žiadnym tretím stranám. Osobné údaje Používateľa (e-mail, meno, nick) slúžia výhradne k založeniu užívateľského konta na stránkach Zalesactvo.eu.

 

6.) Používateľ spolu s poskytnutím osobných údajov (e-mail, meno, nick) vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle Zákona o ochrane osobných údajov. Svoje osobné údaje (e-mail, meno, nick) poskytol Prevádzkovateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže e-mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. požiadať o skončenie ich spracovávania. 

 

7.) Používateľ môže po registrácii využívať služby Zalesactvo.eu vrátane uverejňovania komentárov, obrázkov, videí a ďalšieho obsahu (ďalej len "obsah"), ktoré nie sú v rozpore so zákonmi SR a podmienkami poskytovania služby. Používateľ nesie zodpovednosť za všetok obsah, ktorý prostredníctvom Zalesactvo.eu zverejní. 

 

8.) Obsah pridaný Používateľom na Zalesactvo.eu považuje Prevádzkovateľ za vlastníctvo používateľa. Tento obsah bude Prevádzkovateľ využívať len na tieto presne vymedzené účely: - prevádzkovanie Zalesactvo.eu, - propagáciu Zalesactvo.eu. 

 

9.) Na Zalesactvo.eu je zakázané pridávať akýkoľvek obsah, ktorý porušuje platné zákony, najmä autorský zákon. Používateľ môže nahrávať výlučne svoje vlastné fotografie na ktoré vlastní autorské práva. Je prísne zakázané pridávať fotografie, napríklad získané z internetu alebo fotografie, ktorých autor nie je známy. Zakázané je tiež zverejňovanie fotografií vzbudzujúcich verejné pohoršenie, najmä obsahujúcich pornografiu alebo vulgarizmy. Nie je dovolené nahrávať fotografie, na ktorých sú vyobrazené osoby, ktoré je možné - či už priamo alebo nepriamo - identifikovať . To isté platí pre fotografie, na ktorých sú umiestnené čitateľné ŠPZ dopravných prostriedkov.

 

10.) Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo podľa vlastného uváženia a bez predchádzajúceho upozornenia odstraňovať z Zalesactvo.eu obsah, ktorý porušuje platné zákony Slovenskej republiky a podmienky používania portálu; je erotického alebo pornografického charakteru; šíri nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí, obsahuje vulgárne či urážlivé pomenovania, či text, ktorý by mohli spôsobiť pohoršenie; využíva priestor na páchanie trestných činov alebo napomáha ich páchaniu, propaguje nelegálne aktivity alebo akýkoľvek iný obsah, ktorý považuje za nevhodný.

 

Podmienky aktualizované v Trenčíne dňa 25. 5. 2018

 

Pre viac informácií o ochrane osobných údajov, alebo úpravu či vymazanie osobných údajov či nahraného obsahu, napíš na : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Súbory cookie:

V súlade so zákonom č. 351/2011 o elektronických komunikáciach by sme Vás radi upozornili, že náš web www.zalesactvo.eu používa cookies.

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Ak budete pokračovať v prehliadaní našich stránok a odsúhlasíte to tlačidlom Súhlasím , považujeme to za Váš súhlas s ukladaním cookies do Vášho zariadenia.

Ak s ukladaním cookies nesúhlasíte, prejdite prosím do nastavenia Vášho prehliadača a vypnite ukladanie cookies alebo vypnite našu stránku.

 

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

 

Ako používame súbory cookie?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

 

Ako kontrolovať súbory cookie:

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

 

Ako odmietnuť používanie súborov cookie:

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.