Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu

Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu 18 nov 2019 12:55 #5224

Vdaka. Ten Ford je velmi dobre auto a tiez sa mi velmi pacia take offroady s korbou. Mne sa este paci aj Mitsubishi L200 alebo Nissan Navara. Tiež je to môj sen a dúfam že sa raz splní zatial som rozmýšlal možno aj nad Ladou Niva u nas po dedine do hôr úplne postačí.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu 18 nov 2019 12:24 #5222

Tak mám radosť že je nás tu viac ktorým sa páčia off-road autá Pekná je tá Superbka nech ti dlho slúži Ten jeep môže byť tiež fajn

Ja poškulujem hlavne po tých pracovných offroadoch pick-up + zakrytá korba tzv. hardtop nech tam môžem nahádzať veľa vecí Využívať na koníčky ale aj na prácu napr. taký ford ranger Ale momentálne je to len taký "sen" pevne verím že raz sa splní. Možno keď dojazdím octáviu
Prílohy:

Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu 17 nov 2019 19:25 #5221

Octavia 4x4 je na nezaplatenie Luky Ja som tento rok zainvestoval do Skoda Superb 4x4 v outdoor vybave a som spokojny. Tiez som mal predtym octaviu a bol som spokojny. Ale tiez velmi zvazujem nad nejakym SUV alebo by som si chcel zakupit Jeep Cherokee XJ ako druhe auto len na hobby
Prílohy:

Posledná úprava: od Pavelka.

Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu 17 nov 2019 15:52 #5218

Super nech ti dobre a dlho slúži ja už by som auto s iným pohonom ako 4x4 ani nechcel Mi sme dnes vybehli na huby po obyčajnej lesnej ceste kade zvážali drevo všade blata, napršané,aj keď to nieje offroad náhon na všetky 4kolesá na nezaplatenie :-)
Prílohy:

Posledná úprava: od Smithi.

Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu 15 nov 2019 17:43 #5211

Zaujímavé téma.Ja mám Suzuki Grand Vitara.Je to jednoduché a spoľahlivé auto so stálym náhonom na všetky kolesá, ktorý sa nedá u tejto trojdverovej verzie vypnúť.Motor je 1,6 bez turba čo je trochu málo,ale zas je fajn sprevodovaný a tak je ten malý výkon motora v teréne týmto spôsobom čiastočne nahradený.Horšie je to na ceste do kopca,cítim sa niekedy ako v Avii.No ale tu mi to stačí, keďže maximálna povolená rýchlosť je tu 80km/h.A v zime je to úžasné auto.Na snehu či ľade s pneumatikami s hrotmi ide ako guľa.Horšie je to so spotrebou.Tá sa pohybuje v priemere okolo 10litrov.
Prílohy:

Posledná úprava: od Baldur.

Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu 14 nov 2019 13:19 #5209

Ja osobne by som do budúcna chcel určite offroad 4x4 nejakú pracovnú verziu s malou korbou využívať ho na prácu aj moje koníčky... Asi jedno z týchto: volkswagen amarok, nissan navara, ford ranger či toyota hilux:)

Zatiaľ mám len Combika vo verzii 4x4 je fajn len do budúcna by to chcelo niečo viac terénne a väčšie
Prílohy:

Offroad autá - rybárske, polovnícke proste autá do terénu 14 nov 2019 13:06 #5208

Ahoj,
tak ma napadlo na čom chodíte na ryby, huby, poľovky čí zálesácke výlety??? Nemám teraz na myslí niektoré individuá čo zbierajú huby rovno z auta a chodia po hore hlava nehlava to samozrejme neuznávam Ale povedzme si na rovinu pri našich koníčkoch je auto do terénu väčšinou neoceniteľný pomocník samozrejme keď sa jazdí s rozumom. Preprava po rozbitých lesných či poľných cestách do určitého bodu odkiaľ človek vyrazí pešo či už na huby alebo turistiku. Zimné snehové výpravy na naších horských cestách to je v zime pre bežné autá tiež dosť ťažko a offroad by sa veľa krát zišiel Pri rybárstve je takéto auto tiež neoceniteľný pomocník Prípadne cesta na chatu, chalupu v horách atď...

Máte nejakého svojho offroad pomocníka???

• Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.788 sekúnd
Funguje na Kunena fórum